به گزارش قدس آنلاین بهرام عیناللهی روز دوشنبه در مراسم قدردانی از خدمترسانی به هنگام کارکنان اورژانس تهران در حادثه بیمارستان گاندی اظهار داشت: با وجود تحریمهای ظالمانه امروز بهترین اورژانس جهان را در اختیار داریم و در جهت تقویت آن گام برمیداریم.
وی با بیان اینکه با محاسبات مادی نمیتوان از کسی که دل به آتش میزند آنگونه که شایسته اوست تقدیر کرد، افزود: این فداکاریها در درجه اول برای رضای خدا صورت می گیرد و پاداش واقعی را هم تنها خدا میتواند عطا کند.
وزیر بهداشت، ایران را دارای قویترین حوزه سلامت در منطقه دانست و گفت: امروز اورژانس به نقطه امید مردم تبدیل شده و اگر کسی دچار حادثه شود، امیدش تماس با فرشتگان اورژانس است و با دیدن آنها تسکین مییابد.
پیشرفت روزافزون اورژانس در بخشهای سخت افزاری و نرم افزاری
عیناللهی اظهار داشت: در دولت مردمی، شاهد پیشرفت روزافزون اورژانس در بخشهای سختافزاری و نرمافزاری هستیم؛ به طوری که استفاده از اتوبوس آمبولانسها به ویژه در حوادث تروریستی کرمان و آتشسوزی گاندی کارآیی خود را نشان داده است.
وی با بیان اینکه هر اتوبوس آمبولانس یک بیمارستان سیار است و حدود ۱۳ مصدوم را منتقل می کند، گفت: موتورلانس ها در شهرهای بزرگ و ترافیک در اسرع وقت به حوادث می رسند تا زمان طلایی نجات بیماران از دست نرود.
وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت هوشمندسازی ناوگان اورژانس کشور گفت: اگر همه امکانات را داشته باشیم اما مدیریت صحیح اعمال نشود، کار به خوبی صورت نمیگیرد. در حادثه آتشسوزی بیمارستان گاندی، اورژانس تهران با مدیریت و تصمیمگیری سریع و صحیح هم به موقع در صحنه حاضر شد و هم در اسرع وقت بیماران را منتقل کرد.
وی ضمن تاکید بر پیگیری جبران زحمات مشاغل سخت و زیانآور کارکنان سازمان اورژانس کشور، از هماهنگیهای انجام شده برای انتقال بیماران بیمارستان گاندی به بیمارستانهای جایگزین توسط کادر پشت صحنه اورژانس قدردانی کرد.
تخلیه بیماران در اسرع وقت انجام شد و به کسی آسیب نرسید
رییس اورژانس استان تهران در این مراسم با اشاره به انتقال ۹۳ بیمار بیمارستان گاندی به بیمارستانهای معین و تخلیه کامل این بیمارستان از بیماران ظرف مدت کمتر از سه ساعت پس از وقوع حادثه آتشسوزی، گفت: حادثه حریق بیمارستان گاندی ساعت ۱۸:۲۵ دقیقه به ما اعلام شد و با هماهنگیهای به عمل آمده بالغ بر ۴۱ دستگاه آمبولانس، ۳ اتوبوس آمبولانس و ۱۱ موتورلانس در منطقه حضور یافتند تا تخلیه بیماران در اسرع وقت انجام شود و به کسی آسیب نرسد.
اسماعیل توکلی با بیان اینکه طبقات ۱۱ تا ۱۳ بیمارستان گاندی مستقیم درگیر حریق شده بود ولی بیمارستان از طبقه ۸ درگیر حادثه بود، افزود: در بین بیماران نیز سه بیمار شامل یک مادر باردار و دو بیمار اینتوبه، شرایط خاص داشتند که باید سریع تر منتقل می شدند که در اسرع وقت کار انتقال آنان انجام شد.
وی اظهار داشت: در این دوره وزارت شاهد توجه ویژه به اورژانس پیش بیمارستانی هستیم به نحوی که وزیر بهداشت حداقل هفتهای یک بار آمار و و وضعیت اورژانس تهران را پیگیری میکند.
بیمارستان گاندی ساعت حدود ۱۸:۳۰ روز پنجشنبه پنجم بهمن دچار حریق شد که نمای کامپوزیت آن منجر به افزایش حریق شد. در این حادثه با همراهی همه نیروهای اورژانس، آتشنشانی و بحران ۹۳ بیمار بستری در این بیمارستان به دیگر بیمارستانهای تهران انتقال داده شدند. در این حادثه خوشبختانه کسی آسیب ندید.
نظر شما